Fortnite Wapens en Items kopen

Fortnite wapens kopen voor een prikkie? Dat doe je niet in de game fortnite zelf, maar via het internet. Ook Fortnite items kopen doe je zo heel goedkoop. Lees onze uitleg.

Goedkoop Fortnite Wapens kopen

Vind je de wapens in Fortnite ook zo duur? Nu niet meer! Via het internet koop jij heel eenvoudig en veel goedkoper je wapens.

Hoe werkt het?

  1. Kies het gewenste wapen hier
  2. Vul je Accountnaam in (e-mailadres van je Epic account)
  3. Vul je Karakternaam in (dit is je In-Game naam)
  4. Vul in wanneer je online bent om het wapen te ontvangen
  5. Betaal via bijvoorbeeld iDEAL
  6. Je ontvangt een vriendschapsverzoek, accepteer deze.
  7. Na ‘grouping’ ontvang je je wapen zodra je in dezelfde map zit als de verkoper.

Is dit betrouwbaar?

Ja, als je de Fortnite wapens via MMOGA koopt is het betrouwbaar. MMOGA is een bekende Duitse game webshop. Op het beoordelingsplatform Trustpilot zijn ze zeer goed beoordeeld. De site heeft 5 uit 5 sterren, op basis van meer dan 72.000 beoordelingen. Daar kun je dus veilig goedkoop Fortnite wapens kopen.

Welke Fortnite wapens zijn beschikbaar?

Het aanbod voor het goedkoop Fortnite wapens kopen vind je hier.

Wanneer ontvang ik mijn Fortnite wapens?

Je geeft zelf aan wanneer je online bent. Bijvoorbeeld tussen 19:00 en 21:00 uur. De website zorgt er dan voor dat je tussen die tijd een vriendschapverzoek krijgt van de verkoper. Na ‘grouping’ en elkaar ontmoeten in dezelfde map ontvang jij je gewenste Fortnite wapen.

Goedkoop Fortnite items kopen

Naast Fortnite Wapens kun je natuurlijk ook goedkoop Fortnite items kopen. Er zijn van allerlei soorten Fortnite items beschikbaar voor bijna niks. Je betaald eenvoudig met iDEAL of PayPal en je ontvangt de Fortnite items wanneer jij wilt.