fortnite-challenges levelservice

Fortnite Challenges levelservice

Unieke Fortnite Challenges levelservice: Laat een team van Fortnite-deskundigen Challenges op jouw account voltooien. Zo krijg jij extra XP en Battle Stars.

Wat zijn Fortnite Challenges?

In de spelmodus Battle Royale kun je Fortnite Challenges voltooien. Je doet dit gewoon tijdens de matches.

Door het behalen van de Challenges kun je extra XP en Battle Stars verdienen. Dit gebeurt als je gebruikt maakt van bepaalde wapens of verscholen items op het spoor komt.

Daily Challenges

Iedere 24 uur komen er nieuwe Daily Challenges in de game Fortnite. Het gaat altijd om 3 challenges. Deze Daily Challenges hebben te maken met het gevecht in Battle Royale.

Je kunt de Daily Challenges zien als dagelijkse uitdagingen. Als je de uitdagingen behaald, dan ontvang je extra beloningen. In het pauzemenu zie je de Battle Royale Daily Challenges staan.

Weekly Challenges

Naast Daily Challenges zijn er ook Weekly Challenges. Zoals de titel al aangeeft, wisselen deze challenges iedere week. Je kunt de Weekly Challenges vinden in een speciaal tabblad aan de bovenkant van het scherm.

De Weekly Challenges zijn alleen beschikbaar voor Fortnite Battle Pass gebruikers.

Deze wekelijkse uitdagingen hoef je niet perse te voltooien in de week wanneer ze online komen. Je hebt de tijd om deze uitdagingen te voltooien voordat het Season afloopt. Je krijgt dan alsnog je beloningen.

De Weekly Challenges spreken meestal redelijk voor zich. Echter zijn ze er wel verschillende soorten wekelijke uitdagingen:

  • Item-gerelateerde uitdagingen: Gebruik een bepaald wapen, items of strategie om de challenge te behalen. Vaak moet je hiervoor bijvoorbeeld een bepaald aantal keren een tegenstander verslaan met één type wapen.
  • Locatie uitdagingen: zoek een bepaalde plek op de kaart met behulp van complexe aanwijzingen
  • Zoek de schat uitdagingen: bij deze uitdagingen moet je op zoek naar één of meerdere schatkisten, om deze vervolgens te openen.

Daily Fortnite Challenges Levelservice

Soms zijn de Daily Challenges best wel lastig. En bovendien heb je misschien veel meer zin om gewoon voor de winst van Battle Royale te gaan. In dat geval hebben wij de oplossing: de Daily Challenges levelservice.

Door gebruik te maken van de levelservice gaat een team van Fortnite experts voor jou aan het werk. Ze kunnen op basis van jouw wensen 1 tot 10 Daily Challenges voor jou behalen. Je hoeft daarvoor zelf helemaal niets te doen. Hartstikke makkelijk toch?

Je kunt de Daily Challenges Levelservice heel makkelijk bestellen via onze betrouwbare partner MMOGA.

Bekijk het actuele aanbod voor: Playstation, Xbox of PC Computer.

De levelservice wordt Fortnite Challenges Leveling genoemd op de website van MMOGA.