Fortnite Account kopen

Fortnite Account kopen

Fortnite Account kopen? Dat kan! Koop hier een volledig Fortnite account met zeldzame en unieke items. Het is heel simpel en goedkoop.

Hoe een Fortnite Account kopen?

Een Fortnite Account kopen, hoe gaat dat nou precies? Het is heel makkelijk en zo geregeld. Bekijk hier het overzicht van Fortnite accounts. Ieder account bevat verschillende items, bekijk ze daarom eerst goed. Door op het account te klikken krijg je meer informatie over de items die erbij zitten.

Let er op dat enkele accounts alleen bruikbaar zijn op de computer. Dit staat weergegeven in de titel en beschrijving. Overigens zijn meeste account bruikbaar op alle platformen: Xbox One, Playstation 4, PC en mobiele apparaten.

Heb je een keuze gemaakt? Kies dan voor ‘Buy’. Meestal is er maar één ‘bezorgoptie’ die luistert naar de naam ‘Mule Account’. Kies deze optie en voeg het account toe aan je winkelwagen. Vervolgens kun je gaan afrekenen.

Na het afrekenen ontvang je per e-mail de gegevens van je account. Je kunt nu gaan genieten van je nieuwe account.

Prijzen van Fortnite Accounts

De prijzen van Fortnite accounts lopen behoorlijk uiteen. Deze zijn afhankelijk van het aantal wins, het level en het aantal (zeldzame) items.

Indicatie prijzen van een account:

  • Eenvoudig account: €10,80*
  • Battlepass Level 100 – Level 42: €192
  • Battlepass Level 100 – Level 79: €240
  • 230+ Wins – Level 90: €324
  • 250+ Wins – Level 83: €384

*Alleen bruikbaar op PC, alle overige accounts gelden voor alle platforms.

Fortnite Account kopen

Wil je direct op een hoger level beginnen met Fortnite? Koop dan snel een Fortnite Account met vele zeldzame items en outfits. Een goedkoop Fortnite Account kopen doe je veilig en betrouwbaar via onze partner MMOGA. Dit is een zeer grote Duitse webshop met vele goede reviews. Klik op de onderstaande knop om huidige aanbod van account te bekijken.

mmoga

De van oorsprong Duitse webshop MMOGA is een begrip in de gamers wereld. De webwinkel biedt zeer veel producten en in-game items aan. Bovendien heeft het een zeer goede reputatie opgebouwd door de jaren heen.