fortnite account kopen

Fortnite Account kopen

Fortnite Account kopen? Dat kan! Koop hier een volledig Fortnite account met zeldzame en unieke items. Het is heel simpel en goedkoop.

Wat zit er bij een Fortnite account?

Je kunt twee soorten accounts kopen:

Willekeurige Fortnite Accounts:

Het is in grote lijnen bekend welke items er bij je account zitten. Maar de items zijn willekeurig, het is dus niet in detail bekend. Vaak is dit goedkoper omdat het een kleine gok is.

Bekijk alle Random Accounts.

Specifieke Fornite Accounts

Bij specifieke accounts kun je in detail zien welke items er bij het account zitten dat je koopt. Dit geeft je meer zekerheid.

Bekijk alle Specifieke Accounts.

Er is veel afhankelijk van je budget

Bij willekeurige Fortnite accounts is alles afhankelijk van je budget. Voordeel is dat random accounts vaak goedkoper zijn, maar je weet niet altijd precies wat je krijgt. Het is een gokje.

Afhankelijk van je budget krijg je een groot aantal skins. Bij goedkope accounts is dit tussen de 5 en 10 skins. Bij duurdere account kan dit wel oplopen tot 100 of zelfs 200 skins.

De duurdere accounts bevatten zeldzamere items. Zo kun je accounts kopen met Double Helix vanaf ongeveer €25. Vanaf ongeveer €50 wordt je eigenaar van een zeldzame Ghoul Trooper, Black Knight of iets vergelijkbaars.

Wil je er zeker van zijn dat er een Black Knight bij jouw account zit? Dan moet je denken aan een euro of negentig.

Prijzen van random Fortnite Accounts

De prijzen van Fortnite accounts lopen behoorlijk uiteen. Deze zijn met name afhankelijk van het aantal skins en de zeldzaamheid ervan.

Prijzen van random Fortnite accounts:

  • Goedkoop account (5-10 random skin): €3,74
  • Eenvoudig account (20-30 random skin): €10,14
  • Basis Account (met Double Helix + 1-50 Skins): €24,30
  • Uitgebreid Account (50-255 Skins, met Ghoul Trooper, Black Knight of vergelijkbare zeldzame skin): €51,00
  • Black Knight Account (20-105 Skins, gegarandeerd met Black Knight): €96,60

Bovenstaande prijzen zijn bijgewerkt in augustus 2019. Een random Fortnite Account kopen is altijd een gokje, doe dit alleen als je je bewust bent van het risico. Een specifiek Fortnite account kopen (zie onderstaande) is een veiligere keus.

Prijzen van Specifieke Fortnite Accounts

Sinds kort kun je ook specifieke Fortnite accounts kopen. Ook wel Unique Fornite Accounts genoemd.

Deze accounts bevatten specifieke items. Je weet dus tot in detail wat je koopt. Sommige accounts zijn relatief goedkoop en koop je met name omdat ze één of meerdere items bevatten die je wilt hebben.

Een aantal voorbeelden van specifieke accounts:

  • Blue Squire + 5-6 Random skins: €4,20
  • Blue Squire The Reaper Elite Agent + 10-15 Random Skins + Trusty No2 Axes: €8,40
  • Raven The Reaper Blue Team Leader Elite Agent + 16-20 Random Skins + Trusty No2 Axes: €9,80
  • Blue Team Leader + 27-35 random Skins: €15,40

Bovenstaande prijzen zijn bijgewerkt in Augustus 2019.

In Augustus 2018 kochten wij het onderstaande account. Inmiddels is er veel veranderd, want de accounts die nu te koop zijn, zijn veel uitgebreider.

Benieuwd welke items wij in 2018 bij ons account ontvingen? Lees het in onze review, of bekijk de video hieronder.

Hoe een Fortnite Account kopen?

Een Fortnite Account kopen, hoe gaat dat nou precies? Het is heel makkelijk en zo geregeld. Bekijk hier het overzicht van Fortnite accounts. Ieder account bevat verschillende items, bekijk ze daarom eerst goed. Door op het account te klikken krijg je meer informatie over de items die erbij zitten.

Let er op dat enkele accounts alleen bruikbaar zijn op de computer. Dit staat weergegeven in de titel en beschrijving. Overigens zijn meeste accounts bruikbaar op alle platformen: Xbox One, Playstation 4, PC en mobiele apparaten.

Heb je een keuze gemaakt? Kies dan voor ‘Buy’. Meestal is er maar één ‘bezorgoptie’ die luistert naar de naam ‘Mule Account’. Kies deze optie en voeg het account toe aan je winkelwagen. Vervolgens kun je gaan afrekenen.

Na het afrekenen ontvang je per e-mail de gegevens van je account. Je kunt nu gaan genieten van je nieuwe account.

Fortnite Account kopen

Wil je direct op een hoger level beginnen met Fortnite? Koop dan snel een Fortnite Account met vele zeldzame items en outfits. Een goedkoop Fortnite Account kopen doe je veilig en betrouwbaar via onze partner MMOGA. Dit is een zeer grote Duitse webshop met vele goede reviews. Klik op de onderstaande knop om huidige aanbod van account te bekijken.

mmoga

Kies uit de volgende Fortnite accounts:

De van oorsprong Duitse webshop MMOGA is een begrip in de gamers wereld. De webwinkel biedt zeer veel producten en in-game items aan. Bovendien heeft het een zeer goede reputatie opgebouwd door de jaren heen.